Dua Konfigurasi dan Penilaian Pinjaman Citibank
Dalam menilai keupayaan pembayaran balik hutang peminjam, 1 sektor kewangan memberi tumpuan kepada kestabilan pendapatan sebelum penarafan kredit atau struktur hutang asal. Oleh itu, keperluan kelayakan untuk skala syarikat yang bekerja untuk pekerja pertama diperlukan. Pinjaman Citibank jauh lebih rendah daripada keperluan syarikat dengan pengawasan luaran di bawah undang-undang perakaunan, dengan satu perniagaan selama lebih […]

Dalam menilai keupayaan pembayaran balik hutang peminjam, 1 sektor kewangan memberi tumpuan kepada kestabilan pendapatan sebelum penarafan kredit atau struktur hutang asal. Oleh itu, keperluan kelayakan untuk skala syarikat yang bekerja untuk pekerja pertama diperlukan. Pinjaman Citibank jauh lebih rendah daripada keperluan syarikat dengan pengawasan luaran di bawah undang-undang perakaunan, dengan satu perniagaan selama lebih dari 3 tahun, dua pekerja selama lebih dari 30 orang, dan tiga keuntungan bersih. Oleh itu, bukan sahaja syarikat yang merangkumi semua syarikat audit luaran, tetapi juga banyak PKS lama dimasukkan ke dalamnya.

Dalam kes lain, kebanyakan syarikat audit luar mempunyai kadar pulangan yang tinggi atau bilangan pekerja yang tinggi, jadi memandangkan ini, kita dapat melihat betapa santai kelayakan pinjaman Citibank. Skop elaun hutang Citibank dibahagikan kepada 140% / 167% / 175% / 200% gaji tahunan mengikut gred dalaman dan skor KCB, dan hutang dan nilai kad kredit bulan sebelumnya harus ditambah. Had maksimum adalah 180 juta, dan kadar faedah purata adalah 4% hingga 12%.

Kekuatan yang menyokong ambang kemasukan yang rendah dan had yang tinggi, menjadikan pinjaman Citibank penyelesaian optimum untuk mengintegrasikan dua sektor kewangan adalah berdasarkan kriteria peperiksaan. Pertama, tidak ada sebab untuk menolak akaun dua sektor kewangan, atau nisbah hutang bukan bank, perkhidmatan tunai, dan pegangan pinjaman, kecuali gred dalaman. Sudah tentu, pinjaman Citibank juga perlu mempunyai standard tertentu untuk mendapatkan penarafan dalaman dengan produk 1 sektor kewangan, tetapi ia bermakna kebarangkalian ditolak oleh sebab-sebab berasingan sangat kecil walaupun ia diluluskan.

Kedua, semua dua sektor kewangan boleh diganti dalam nisbah hutang dan had gred yang dihasilkan, dan hanya beberapa yang boleh diluluskan sebagai syarat pembayaran balik. Ini juga merupakan bahagian yang sukar dicari dalam perjalanan lain. Ketiga, walaupun hampir semua algoritma penarafan dalaman syarikat kewangan mempunyai pengaruh yang besar terhadap tahap gaji pengguna dan bentuk syarikat kerja, pinjaman Citibank tidak mempunyai ketidakupayaan untuk berbuat demikian, dan jika kelayakan itu sesuai, struktur hutang, sejarah, dan skor CB akan dinilai.

Oleh itu, selepas menyatukan hutang yang 폰테크 tersebar dan meningkatkan skor kredit melalui ini, semakin kuat sejarah dari masa ke masa dalam persekitaran pembayaran hutang yang stabil, semakin besar kebarangkalian mendapatkan kelulusan pinjaman Citibank. Di samping itu, jika tempoh hutang adalah panjang dan bilangan CB adalah rendah kepada N750 dan K630, dan jumlah hutang adalah 140% setahun walaupun dalam keadaan di mana bilangan 2 kewangan adalah 4, kelulusan pinjaman Citibank boleh diperolehi dengan segera.

Produk kedua tidak mempunyai sekatan kelayakan mengikut saiz syarikat, termasuk pekerja syarikat swasta. Sebaliknya, pinjaman Citibank yang mengehadkan skor CB kepada 4/4 standard sistem penarafan lama dan N805 / K768 semasa memerlukan tempoh kerja yang panjang lebih daripada satu tahun, dan penyebaran nisbah hutang adalah 100% ~ 167%, dan had dikurangkan kepada 3,000 ~ 7,000. Walau bagaimanapun, piawaian pengiraan gred dalaman atau kaedah pemeriksaan sama sekali sama dengan produk yang telah dipindah, jadi tidak ada penalti.

Dalam beberapa cara, mungkin dianggap bahawa garis CUT CB-Score adalah tinggi, tetapi adalah realistik bahawa pekerja perniagaan kecil mempunyai kredit yang lebih tinggi daripada saya untuk mendapatkan kelulusan 1 sektor kewangan. Walau bagaimanapun, dalam keadaan di mana tidak ada hutang, saya tidak mengesyorkannya terlebih dahulu, kerana kadar faedah yang dibekalkan berbanding dengan syarikat lain sangat tinggi dalam keadaan homogen.Walau bagaimanapun, dalam persekitaran di mana hutang yang disebarkan diintegrasikan atau digunakan adalah sangat berkesan, ia juga merupakan pinjaman Citibank.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다