Saya tidak fikir ia akan menjadi lebih sejuk untuk visual.
Saya telah pergi ke Universiti Kyungsung untuk minum di skrin luar dengan saudara-saudara saya yang rapat untuk masa yang lama, dan saya tidak dapat berkumpul kerana korona untuk seketika. Saya telah lama melihat apa yang tidak kita ketahui, dan saya telah melihat tempat baru, tetapi saya tidak dapat mencari tempat yang betul untuk masuk. Dan […]

Saya telah pergi ke Universiti Kyungsung untuk minum di skrin luar dengan saudara-saudara saya yang rapat untuk masa yang lama, dan saya tidak dapat berkumpul kerana korona untuk seketika. Saya telah lama melihat apa yang tidak kita ketahui, dan saya telah melihat tempat baru, tetapi saya tidak dapat mencari tempat yang betul untuk masuk. Dan akhirnya saya memilih dua puluh chils, salah satu daripada Hotple Universiti Kyungsung.
Ini adalah salah satu pub Pukyongdae yang tidak dapat dilupakan kerana ia merasakan dalaman dengan suasana bar wain asal. Saya masih ingat bahawa saya pernah mendengarnya sebelum ini, dan kedai itu hilang dan bar yang terletak di Kyungsung University, dua puluh tujuh. Ia mempunyai bentuk dalaman yang 셔츠룸 panjang, yang telah meregangkan ke tarikh.
Adakah perasaan yang berbeza dari bar biasa sekali kerana lampu lembut yang dipasang di seluruh kedai? Kerana cahaya lembut, ia adalah rasa pub yang baik, jadi ia kelihatan baik untuk tarikh dengan lembut.
Terdapat pelbagai minuman keras, tetapi menu tandatangan dua puluh tujuh hari adalah cumi-cumi perut babi yang jatuh ke dalam ketuhar, gabungan perut babi yang lembap dan cumi-cumi pedas popular. Jadi kami juga membuat pesanan dengan menu tandatangan.
Anju asas adalah karpet sejuk dan makanan, gabungan yang tidak buruk untuk makan shochu atau bir sehingga utama keluar. Terutama, croakshop yang sejuk dan manis adalah gaya saya.
Apabila daun dan lobak utama keluar, ia keluar terlebih dahulu untuk makan bersama.
Dan cumi-cumi perut babi dalam ketuhar utama utama. Bukankah visual itu kelihatan unik dan unik? Di tengah-tengah adalah moose ubi jalar, dan anda boleh berfikir bahawa ia adalah untuk menangkap pedas cumi-cumi, tetapi pada standard saya cumi-cumi tidak begitu pedas.
Apabila anda keluar dari sanjoo, kakitangan memotong cumi-cumi ke saiz yang sesuai.
Sekarang kita mula merasainya. Saya mempunyai gandum, saudara-saudara saya, dan kami mempunyai satu. Saya pergi awal hari kerja dan saya adalah tetamu pertama dan saya hanya boleh minum dengan selesa kerana saya adalah satu-satunya.
Saya telah mencuba perut babi terlebih dahulu. Ia agak berbeza daripada perut babi biasa. Ia kelihatan seperti goreng. Tetapi ia mempunyai tekstur yang lembap seperti perut babi, dan ia adalah kali pertama saya mempunyai tekstur ini, jadi saya rasa sangat unik.
Cumi-cumi adalah pedas. Saya fikir ia hanya baik. Adakah anda fikir ia kurang baik untuk saya untuk mengatakan pedas? Tetapi cumi-cumi itu sendiri adalah kenyal dan lembut, jadi ia rasa. Anda boleh mengambilnya dengan sos.
Saya lebih suka makan daun pada satu masa daripada makan perut babi dan cumi-cumi secara berasingan, dan gabungan perut babi dan sos cumi-cumi yang ringan adalah baik-baik saja.
Saya juga mempunyai moose ubi jalar di tengah-tengah, tetapi secara peribadi saya tidak suka makan dengan moose ubi jalar, tetapi adakah ia kelihatan seperti wanita suka? Saya tidak suka apa yang saya suka, jadi saya hanya ingat bahawa saya baik-baik saja.
Ia adalah Gambas yang dipesan. Ia adalah salah satu menu kegemaran saya. Saya suka dia kerana dia tidak memanggil bot, dan dia tidak mempunyai shochu atau bir.Gambas dua puluh tujuh kelihatan seperti minyak zaitun yang banyak di dalamnya. Hampir udang itu tenggelam.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다