in de twee zijden van de middellijn
Het horloge dat ik ga introduceren is een model dat wordt uitgebracht door het merk Omega van de luxe sportklok, een prachtige klok met een vintage gevoel en sportiviteit. Van de verschillende producten die het merk Omega uitbrengt, is de speedmaster een product dat is gemaakt van een raceklok en een sportief ontwerp presenteert. Het […]

Het horloge dat ik ga introduceren is een model dat wordt uitgebracht door het merk Omega van de luxe sportklok, een prachtige klok met een vintage gevoel en sportiviteit.

Van de verschillende producten die het merk Omega uitbrengt, is de speedmaster een product dat is gemaakt van een raceklok en een sportief ontwerp presenteert.

Het model dat ik introduceer is een product dat een breed scala aan aantrekkingskracht toont met een fredo-watch van deze Racing Watch Speed ​​Master-producten.

Voor de naam Munwatch is het een naam die een lange tijd bevat.

De eerste ruimtevlucht is een tijdbril, dus het is genoemd.

Voor Speedmaster werd de klok die door NASA werd getest, erkend als duurzaamheid en prestaties en werd het boven de maan gehesen.

Omdat de klok die astronauten droegen toen ze op de maan landden, het model was, werd het Moonwatch genoemd en 레플리카 bleek het een lange geschiedenis en prestaties.

Het ontwerp zelf is niet te veel veranderd, dus het voelt nu vrij klassiek.

Het product was stijlvol omdat het een mattenkoffer en een glazuurlijn had.

De behuizing heeft een ringkop van 3 uur, en kan eenvoudig worden ingesteld door een fluit te maken.

Aan de Yongdu-kant wordt een merkmerk van Omega toegevoegd om punten te geven.

Het is ook uitgerust met een chronograaf push-knop op en neer het laken en een eenvoudig ontwerp dat netjes en sportief is, kan een breed scala aan aan charme voelen.

Bezell is gemaakt van raceklokken, waardoor de tachymeter-indruk wordt opgenomen om de sportiviteit te voelen.

Het bestaat uit verschillende nummers, punten en schubben, zodat je snelheid kunt meten door een sportief gevoel te tonen.

De wijzerplaat is gemaakt van zwart, net als de bezel.

Op de schone zwarte wijzerplaat wordt een index met een stokvormige lichtverf aangebracht, waardoor een hoge turquoise, maar vintage en klassieker gevoel wordt toegevoegd.

Het toont ook een raceklok-down-gevoel door lange tekens en kleine tekens tussen de indexen te plaatsen om een ​​kleine tijd te kunnen identificeren.

Om 12 uur worden twee puntvormige lichtverf onderaan de index geplaatst.

Hieronder worden de merkmerken van Omega, merknamen en professionele correspondentie van productberoemdheden wit weergegeven om punten te geven.

Omdat het een raceklok is, hebben de wijzerplaat drie subdivers.

Elk bestaat uit een permanente tweedehands werk van 30 minuten en 12 uur.

De handen zijn gemaakt in eenvoudige vorm van sod en alle handen zijn schoon wit, zodat ze een schoon en turkoois gevoel kunnen hebben.

De band is gemaakt van een magere stalen band.

Het is zeer goed om dagelijks als een klok te gebruiken, omdat het de last van de krassen met een gepolijste stalen band kan verlichten

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다