Songdo blingbling is actief van 12:00 uur ‘s nachts tot 3:00 uur ‘s ochtends
Ik wil je deze keer een winkel voor Songdo-gevoelige massage voorstellen, maar als je moe bent, of als je niet weet hoe je het moet oplossen, hoe je het moet laten gaan, waarom neem je dan geen therapeutische therapie? Ik kan niet alleen stresscare, maar ook vermoeidheid herstellen, dus niemand heeft ooit iets gehad! Het […]

Ik wil je deze keer een winkel voor Songdo-gevoelige massage voorstellen, maar als je moe bent, of als je niet weet hoe je het moet oplossen, hoe je het moet laten gaan, waarom neem je dan geen therapeutische therapie? Ik kan niet alleen stresscare, maar ook vermoeidheid herstellen, dus niemand heeft ooit iets gehad! Het is zo aantrekkelijk.
Songdo sentimentele massage - Impression sentimentele massage - fantasie

Ik wil je voorstellen aan een van de alleen-Songdo-massages. Het is een massage-winkel die gespecialiseerd is in Swedish en Romeromi en is ook onberispelijk genoeg om op de eerste plaats te staan ​​om opnieuw te bezoeken. Je kunt de emotionele aanraking ervaren als de eindkoning van Hilling. Momenteel is het meer bezorgd over het schoonmaken en sanitaire voorzieningen van Corona en desinfecteren ze dagelijks de voorraden die worden gebruikt voor massages!

Songdo Imagination bevindt zich op twee minuten lopen van Lotte Mall, Songdo, Training District, Incheon, en je moet vragen naar detailadressen! Gratis parkeren is mogelijk, dus geen probleem voor een eigen bezoek. De verkooptijd is van 13.00 uur tot 15.00 uur en Hillers hebben een Koreaans bedrijf in de twintig. Songdo's programma is verdeeld in Baisic en Swedish + Romey + Limtz en het bedrag is 100.000 gewonnen tot 180.000 gewonnen!Hilp door de Songdo-verbeelding met vriendelijke mind en verwrongen Hillers!
Songdo sentimentele massage - Genzosongdo sentimentele massage - Genzo

De tweede keer dat ik Genzo, een Koreaanse massagewinkel, in Songdo, introduceer! Dit is een plek met de beste faciliteiten en perfecte terrapie, een ruimte waar iedereen en vrouwen tevreden kunnen zijn. Het is een Sky Lounge-structuur die je kunt waarderen van de managementruimte naar de nachtelijke omgeving van Songdo, 스웨디시 en het is een luxer gevoel dat je kunt verzorgen en een doucheruimte aan elke kant hebt, zodat je gemakkelijk kunt gebruiken zonder je ongemakkelijk te voelen. Het is een winkel waar meer mensen van houden omdat het een privacy is.

Omdat Genzo niet alleen massage, maar ook wassen, is het niet overdreven om een ​​songdowasser te noemen, maar ook om te worden gewasd, gevorderd en kalmeerd, en je kunt ook terrawas krijgen. Het is een slaapplaats! Het adres is Songdo-Dong, Songdo-Tijdruimte B, Songdo-dong, Incheon, en u kunt gratis parkeren in de ondergrondse parkeerplaats!De verkooptijd is 12:00 uur 's nachts tot 5:00 uur 's ochtends, terwijl de managementafdelingen alle Koreanen zijn, mannen en vrouwen van in de jaren 2.30.
Stuurgevoelige massage - Blingbling Songdo Emotionele massage - Blingbling

De volgende is een nieuwe open blingbling in Songdo! Het is gelegen op 82 Cheongryeongro, Training District, in de stad Incheon, in de buurt van het Gyeongbuk-paleis!Het is een sentimentele terrapiewinkel die door Swedish en Aroma Massage vermoeid lichaam kan worden geheven en een gevoel van verstoppen kan oproepen, en een ruimte voor de leiding van de vaardige leraren in een aangename en comfortabele ruimte!Het is een evenement dat aan de gang is. Controleer het.

Songdo Blingbling is beschikbaar voor gratis parkeren van 12:00 uur tot 3:00 uur 's ochtends, en de managementafdeling bestaat uit Koreaanse vrouwen van de twintigste eeuw.Het programma is verdeeld in Bling Basic en Bling Specials, met een som van 80.000 gewonnen tot 190.000 gewonnen, dus raadpleeg het!

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다